Objavljeno: 07.07.2017 u 10:35 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Najljepša djevojčica na svijetu ima nove fotografije: Srce će vam se istopiti! (FOTO)

Mala manekenka iz Rusije, Anastasija Knjazeva, već mjesecima oduševljava čitav svijet prelijepim licem, bucmastim obrazima i nestvarno plavim očima.

anastazija-knjazeva (1)

Zbog duge kose, kraktih šiški na čelu i kristalno čistog lica, malena Anastasija mnoge podsjeća na lutku, a već u petoj godini postala je toliko popularna da je sve više kompanija za proizvodnju dječje garderobe poziva kao modela.

Prije nekoliko dana, Anastasija je napunila 6 godina, i za tu priliku, njena majka Ana, koja vodi Instagram profil male ljepotice, organizovala je posebno fotografisanje.

anastazija-knjazeva (2)

U raskošnoj žutoj haljini sa mnoštvom karnera i ljupkom trakom u dugoj kosi, Anastasija je izgledala kao iz Diznijevih crtanih filmova.

Uživajte u prelijepim fotografijama devojčice koju mnogi zovu najljepšim djetetom na svijetu!

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: