Objavljeno: 20.05.2017 u 11:50 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Morbidna šala: Htjela je samo prestrašiti dečka, ali se objesila

Tajland: Britanka je nakon manje svađe htjela preplašiti svog dečka iz zezancije i odlučila se objesiti, ali ne doslovno. Ipak, situacija je izmakla kontroli i završila s tragičnom posljedicom…

abigail-brown (1)

Jedna Britanka posvađala se sa svojim dečkom u noćnom izlasku i iz protesta ga odlučila prestrašiti svojim vješanjem, ali ne doslovno. No, situacija je izmakla kontroli i 26-godišnja Abigail Brown je preminula.

Njezin dečko James Brum izjavio da je “bila riječ o nebitnoj svađi, nakon koje je Abi otišla u rezidenciju i objesila se”. Tragedija se dogodila u tajlandskom Phuketu, a Brum se u stan vratio tek tri sata nakon svoje djevojke.

- Nazvao me James i rekao da je Abi mrtva. Nešto su se porječkali, a poznavajući nju, vjerovala je da će James ići za njom i riješiti problem. Nije se htjela ubiti, već ga samo prestrašiti – uvjerena je Jane Rowland, Abina majka.

abigail-brown (2)

Tvrdi da su se njena kćer i James voljeli i bili pred vjenčanjem, a ovoj tragediji je kumovala veća količina alkohola.

Abina obitelj zna da njihova kći nikad nije imala psihičkih problema i da se ovdje radi o spletu nesretnih okolnosti, dok za Jamesa tvrde da je bio pažljiv i ugodan. Tragedija je proizašla iz bezazlene situacije i oduzela jedan mladi ljudski život.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: