Objavljeno: 16.07.2017 u 11:40 | Lifestyle, Putovanja, Slike | Komentara:

Mjesto gdje se diše najsvježiji vazduh, nema gužve i cijene su niske: Ovdje ćete se stvarno odmoriti! (FOTO)

Grčka važi za jednu od najljepših zemalja na svijetu, a već već godinama je destinacija koje je u samom vrhu kada je u pitanju ljetovanje.

Leptokarya-naslovna

Koje god mjesto da odaberete, nećete pogriješiti, jer ova turistička atrakcija nudi ponešto za svakoga, kako za one željne ludog provoda, tako i za one koji žele da se pošteno odmore.

Ako spadate u drugu grupu, a pritom ste željni svježeg, čistog vazduha, plaže na kojoj ne morate da se borite za mjesto, šetnje starim gradom na kojima nema velike gužve, Leptokarija je idealan izbor.

leptokarya (1)

Ovo grčko odmaralište idealno je za porodice sa djecom i osobe koje žele da tokom tih 10 dana odmora pronađu mir i opuste i dušu i tijelo.

Leptokarija je mirno mjestašce udaljeno od Soluna 95 kilometara, i smještena tačno ispod planine Olimp. Tačno u Leptokariji susreću se planinska i morska vazdušna struja, pa svi oni koji su je posjetili kažu da ćete na ovom mjestu udisati najsvježiji i najljepši vazduh.

leptokarya (2)

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: