Objavljeno: 19.06.2017 u 12:48 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Slike | Komentara:

Kralj nafte oženio sina, a svadba je bila totalni kič (FOTO)

Svadba je koštala nevjerojatnih 5,7 milijuna eura i pokazala je neviđenu raskoš.

Folarin Alakija, sin nigerijskog naftnog milijardera Folorunsa Alakija, oženio se za iransku manekenku Nazanin Jafarian Ghaissarifar. Raskošno se vjenčanje održalo u britanskoj Blenheim palaču u Oxfordshireu prošli vikend u ekstremno luksuznoj ceremoniji.

Alakijina majka, Folorunsko Alakija, predsjednica je upravnog odbora Famfa Oila, nigerijske naftne kompanije te je najbogatija crnkinja na svijetu s bogatstvom procijenjenim na 1,7 milijardi dolara prema Forbesu.

Prema izvješćima medija, vjenčanje je koštalo oko 5,7 milijuna eura, a na njega su došli i slavni gosti, poput modela Victoria’s Secreta Shanine Shaik, a ukrašeno je s nevjerojatnih milijun bijelih ruža, tortom visokom 3,7 metara, a na njemu je i uživo nastupala glazbena zvijezda Robin Thicke.

Zavirite u skupocjenu vjenčanu bajku:vjencanje (1)

Folarin Alakija i njegova novopečena supruga, manekenka Nazanin.vjencanje (2)

Na proslavi nisu štedjeli ni na čemu te je vjenčanje koštalo 5,7 milijuna eura. Proslava je bila u palači Blenheim, u rodnom mjestu Winstona Churchilla.

vjencanje (3)

Sve je ukrašeno s nevjerojatnih milijun ruža.

vjencanje (4)

Za cvjetne aranžmane se pobrinuo slavni cvjećar Jeff Leatham.

vjencanje (5)

Na njegovom popisu redovitih klijenata su Oprah i sestre Kardashians, a redovito uređuje Four Seasons hotele.vjencanje (6)

Svaki detalj je pomno promišljen kako bi se uklapao u viziju bajkovitog vjenčanja, a meni se sastojao od 5 egzotičnih i skupocjenih jela, uključujući guščju jetru, najbolje odreske i hrskava pačja jaja.

Na vjenčanju je nastupao američki pjevač Robin Thicke.

vjencanje (7)

Nazanin je imala osam djeveruša, a nosila je skupocjenu vjenčanicu bez naramenica ukrašenu čipkom.

vjencanje (8)

A poslije se preodjenula u prozirnu čipkastu haljinu u kojoj joj je bilo lakše plesati.

Noć je završila s nevjerojatnim vatrometom, piše Business Insider.

Izvor: express.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: