Objavljeno: 28.05.2017 u 12:39 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Kažu da je ovom fotografijom UKALJALA UGLED bolnice: Medicinsku sestru razapeli na mrežama, pa morala da da OTKAZ

Zgodna medicinska sestra sa Tajlanda dobila je mnoštvo kritika na račun provokativne fotografije koja se munjevitom brzinom proširila društvenim mrežama i primorala je da napusti posao. Da li je zaista toliko neprikladna?

medicinska-sestra (3)

Paričat Čatsri (26) optužili su da je osramotila struku noseći previše se*si odjeću na posao, a nakon što je objavljena fotografija iz privatne bolnice u kojoj je radila, našla se na meti žestokih kritika.

Fotografija se proširila tamošnjim društvenim mrežama, a Paričat je pod pritiskom dala otkaz. Na kraju se izvinila.

medicinska-sestra (2)

- Objasnila sam sve upravi bolnice, ali oni smatraju da sam naštetila njihovom ugledu. Razumijem ih, ali nisam ovo htjela. Preuzela sam zato odgovornost i dala otkaz. Izvinila sam se tajlandskom sestrinstvu i bolnici i ne želim da javnost sudi o svim sestrama na osnovu te fotografije – rekla je i zaključila da ne želi nevolje, ali i da mora da poradi na sebi.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: