Objavljeno: 23.07.2017 u 10:37 | BiH, Slike, Vijesti | Komentara:

Dječaku Mehmedu Šabiću koji je izgorio u požaru danas rođendan: ‘Sine moj, betonu, izdrži, bori se, vrati ocu osmijeh na lice.’ (FOTO)

- Sine moj, moj betonu, šampione, izdrži, bori se uz Allahovu pomoć, vrati ocu osmijeh na lice. Voli te tvoj babo, najviše na svijetu. Sretan ti rođendan, živote moj – napisao je na svom profilu Nedim Šabić, otac 12-godišnjeg dječaka Mehmeda Šabića, kome je prije osam dana u velikom požaru, kada je planula šupa u njegovom dvorištu u Gračanici, izgrojelo 65 posto njegovog mladog tijela. Od tada je dječak u veoma teškom zdravstvenom stanju i priključen je za aparate za vještačko disanje..

djecak-pozar (1)

Dječak je prije nekoliko dana izmješten na zagrebačku referentnu kliniku, na kojoj se ljekari bore za njegov život. Uz njega su i njegovi roditelji Nedim i Aldinka.

djecak-pozar (2)

Uz dječaka je cijela Gračanica, u toku je akcija prikupljanja pomoći njegovim roditeljima za svakodnevne troškove.

djecak-pozar (3)

Šabići su se i ovom prilikom zahvalili svima koji su im pritekli u pomoć, ohrabrili ih i podržali, tješeći ih da će mali Meho dobiti i najvažniju bitku u svom životu.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: