Objavljeno: 22.06.2017 u 13:04 | Ostalo, Pouke i poučne priče, Slike | Komentara:

Ova lukava majka je natjerala svoju kćerku da istisne CIJELU tubu paste za zube na tanjir. Kada ju je pitala zašto, odgovor ju je ostavio širom raširenih usta…

Ejmi Bet Gardner iz Tenesija htjela je svojoj kćerki da objasni koliko je važan polazak u srednju školu. Na jednom jednostavnom primjeru objasnila joj je važnu životnu lekciju koju je podijelila sa roditeljima širom svijeta.

Period srednje škole je važan prelazni period u svačijem životu. U tim godinama učimo kako život funkcioniše i učimo se odgovornosti.

vazna-poruka-kcerci (2)

Pred polazak njene kćerke u srednju školu, Ejmi Bet Gardner, pripremila je svoju kćerku kao i svaka majka. Ukrasila je ormarić svoje kćerke, kupila nove uniforme i nov ranac. Ostala je još jedna stvar. Dan pred polazak njene kćerke u srednju školu Ejmi joj je dala tubu paste za zube i rekla joj da je iscjedi u tanjir. Kada je djevojčica završila, Ejmi Bet joj je rekla da sada pastu vrati u tubu. Djevojčica je rekla da je to nemoguće i da nikako neće biti kao prije, a onda je Bet rekla nekoliko snažnih riječi…

vazna-poruka-kcerci (1)

“Pamtićeš ovaj tanjir sa pastom za zube cijelog života!” – rekla je Ejmi svojoj kćerki. Njoj NIŠTA nije bilo jasno

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: