Objavljeno: 01.12.2017 u 20:17 | Zdravlje | Komentara:

Svi ga imaju u svom domu, a niko ne zna da je to najbolji lijek za bolove u kičmi – za 12 sati bol je uklonjena!

Bolovi u kičmi nisu nimalo bezazlena stvar. Ti bolovi mogu biti vrlo jaki i sputavati nas u našim svakodnevnim aktivnostima. Ovdje ćemo vam pokazati rješenje koje će vam pomoći da se oslobodite tih bolova:

bolovi-ledja
Inače, obratite pažnju na svoje držanje. Nemojte biti pogrbljeni. Obratite pažnju u kakvom položaju spavate. Za leđa je dobro da spavate na što tvrđem krevetu . Krećite se, nemojte puno sjediti, ustanite i prošetajte malo.

Ukoliko osjetite bolove, ne posežite odmah za lijekovima protiv bolova. Oni će vam smanjiti bolove, ali zato štete drugim organima i stvaraju vam ovisnost. Zato ih ne koristite često.

Bolje je da tada uzmete neki prirodni lijek koji neće imati štetne posljedice. Ovaj lijek će vam pomoći kod bolova u kičmi, možete staviti bijeli luk u krpu i nanijeti na bolno područje da stoji otprilike 2 sata.

Pored toga, možete uzeti 4 čehna i prokuhati sa 200 ml mlijeka. Popijte 1 šolju , a možete dodati med kako biste neutralisali ukus.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: