Objavljeno: 10.11.2014 u 8:30 | Hrana i piće, Zdravlje | Komentara:

Ovaj čudesni napitak svi moraju imati jer liječi sto bolesti – NAPRAVITE GA SAMI!

Napitak je potrebno uzimati tri puta dnevno i to po jednu malu žlicu tijekom mjesec dana, a postupak možete ponoviti nakon šest mjeseci.

bijeli_luk

Napitak od bijelog luka jedna je od stvari koju bi trebao posjedovati svaki čovjek koji brine o svojem zdravlju. Važno je imati na umu da takav napitak činu čuda za očuvanje zdravlja. Osim toga, koristan je za izbacivanje soli i slanih naslaga iz organizma, poboljšava radnu sposobnost organizma, čisti krv, jača imunitet, krvne žile i rad srca. Nadalje, uklanja višak masnoće i poboljšava metabolizam. Koristiti ga možete i kod ženskih bolesti i upala, a uza sve navedeno čisti cijeli organizam od štetnih naslaga. Najbolje od svega jest to što ovaj napitak možete pripremiti sami.

Postupak pripreme:

-U staklenku staviti 12 režnjeva bijeloga luka, a svaki režanj potrebno je isjeći na četiri dijela.

-Preliti sa pola litre crnog vina.

-Zatvoriti i ostaviti na prozoru, na sunčanoj strani dva tjedna.

-Svaki dan mućkati dva do tri puta.

-Nakon dva tjedna procijediti i presuti u tamnu staklenu bocu.

Napitak je potrebno uzimati tri puta dnevno i to po jednu malu žlicu tijekom mjesec dana, a postupak možete ponoviti nakon šest mjeseci.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: