Objavljeno: 15.11.2017 u 13:42 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

‘U nekoliko sati zaradila sam 640 eura, preko dana sam pazila na djecu, a noću se skidala bogatim muškarcima’

Engleskinja Nicky, 13 je godina radila kao striptizeta u klubu ‘Anđeli’ u New Yorkshireu, a s tim poslom pauzirala je samo kada je bila trudna.

nicky (1)

Bivša striptizeta kaže da je to bio najbolji posao kojeg je ikad imala jer je zarađivala čak 640 eura po jednoj večeri, piše britanski tabloid The Sun.

“U početku sam bila u konstantnom strahu, ali sam ubrzo shvatila da sam sa svima u takvom okruženju bila kao u vlastitoj obitelji. Najviše sam u jednoj noći zaradila 640 eura, ali to nije ni približno najveći iznos kojeg je moguće zaraditi u nekoliko sati. Ovaj posao dopuštao mi je da budem sa svojom djecom preko dana, umjesto da radim 40, 50 ili više sati tjedno za nekog drugog”, govori ona.

Nicky sada radi kao recepcionerka u istom klubu, a osnovala ga je Jun Corley (56) koja je prije toga ostvarila zavidnu karijeru u vlastitoj veterinarskoj ordinaciji.

nicky (2)

Striptiz klub također vodi uspješno, a Nicky tvrdi da je to zbog jako jeftinih plesova u krilu koje djevojke nude već od 10 eura, što je puno jeftinije nego u konkurentskim klubovima.

Izvor: 100posto.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: