Objavljeno: 16.07.2017 u 10:30 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Svaki put kada idete da piškite, uradite OVE TRI STVARI: I kilogrami se SAMI TOPE

Prije nego što u nevjerici odmahnete glavom, razmislite o ovim činjenicama – prosječna žena piški šest do osam puta u toku 24 sata, dakle oko pet do seda puta dok je budna. Ako pijete više vode, brojka se lako penje i na 10 puta dnevno.

wc-kilogrami

To praktično znači da imate šest do 10 šansi dnevno da u svoj raspored uključite i malo vježbanja. Zato, ako već pokušavate da se riješite viška, uradite ove stvari kada krenete do toaleta. Traju samo minut, a pomažu.

VJEŽBE KOJE TREBA DA URADITE SU SLJEDEĆE:

- 10 sklekova (ako niste u kondiciji, možete i sa koljenima oslonjenim o pod)

- 10 čučnjeva

- 10 iskoraka

Računica je jasna – recimo da koristite toalet šest puta dnevno, to je onda po 60 čučnjeva, sklekova i iskoraka, što je sjajno. I ne zaboravite – svaka, pa i najmanja vježbica se računa.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: