Objavljeno: 14.11.2016 u 16:45 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

SAMO DA JE ON SRETAN: ‘Nemam interesa za se*s, rekla sam mužu da nađe ljubavnicu’ (VIDEO)

Želim da bude sretan, rekla je Saira Khan (46), poslovna žena i TV voditeljica iz Velike Britanije nakon što je svojem suprugu Stevenu dala ‘zeleno svjetlo’ da slobodno spava s drugim ženama jer ga ona više ne može zadovoljiti u krevetu.

foto: Instagram

foto: Instagram

Ona je, naime, izgubila želju za se*som i koliko god se trudila probuditi strast u sebi, to joj nije uspijevalo. Njih dvoje su u braku 11 godina i imaju dvoje djece.

- Prije smo imali fantastičan se*sualni život. Ja i dalje svojeg supruga jako volim, mazimo se i lijepo nam je, ali više ne želim se*sualne odnose, izgubila sam interes. Izgubila sam strast i počela sam tražiti izgovore zašto ne želim voditi ljubav dok napokon nisam shvatila kako to nikud ne vodi i rekla sam suprugu da bi trebao naći drugu ženu s kojom će spavati – ispričala je Saira, a prenio Daily Mail.

Ona je o svojoj odluci iskreno progovoraila na društvenim mrežama. Ima ljudi koji su podržali i napisali kako je vrlo hrabra, a drugi ju osuđuju. Što je njezin suprug rekao na sve to, nije nam poznato.

Pogledajte njezino gostovanje na TV-u:

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: