Objavljeno: 23.11.2016 u 11:15 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Pismo koje topi srca! Draga djevojko mog bivšeg muža, HVALA ti što postojiš!

Odnos bivših supružnika, njihovih novih partnera i djece je često kao iz bajke – maćehe su ‘zle’, očevi nemarni, a majke zabrinute i očajne! Ovo je majka koja obožava maćehu svoje kćerke, i njena poruka obišla je svijet!

- Ovo je djevojka tate moje kćerke i preslatka je! Izuzetno sam zahvalna na njenom postojanju, jer kad moja kćerka ode da posjeti tatu, ona je nahrani, pričuva, kupuje joj poklone i u suštini je pazi kao da je njena kćerka. Zato su sve mame tako ogorčene i neprijatne prema djevojkama i ženama svojih bivših muževa? Niko s druge strane ne govori o tome kako je teško biti mama djetetu kome u suštini niste mama. Zato, kada neko to pokuša da bude, nemojte ga tjerati od svog djeteta, jer niko ne želi dramu, pa će otići a vi ćete završiti sa pravom zlom maćehom iz bajki. Da, i one postoje! Dijete zaista može da ima dvije mame, i što se mene tiče, što više ljudi voli moju djevojčicu, to sam ja srećnija! Žene, odrastite i fokusirajte se na to da vi budete dobre mame, a ne špijunirajte društvene mreže nove žene svog muža dok vam dijete sedi kraj vas. Volite manje, a mrzite više – poručuje Odri Nikol.

Njena poruka već ima gotovo 150.000 šerova, a šta vi kažete? Moraju li maćehe zaista da budu zle?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: