Objavljeno: 04.03.2017 u 20:08 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

NAJBOLJE LJUBAVNICE ZODIJAKA: Dame rođene u ova tri horoskopska znaka u krevet donose SEKSI LUDILO

Evo šta zvijezde kažu o seksu i o tome koji znaci Zodijaka mogu s pravom poneti titulu ‘najboljih ljubavnica’ horoskopa. Budite iskreni – ovo nam je svima važno!

Foto: pixabay

Foto: pixabay

Bik

Žene rođene u znaku Bika jednostavno imaju ludu seksualnu energiju. Njima je potrebno mnogo fizičkog kontakta. One znaju šta hoće i kao ljubavnice su kao dobar obrok – treba im malo vremena da dobiju odličan ukus, ali jednom kada ih zavolite, čekaju vas noći divljih strasti.

Blizanci

Žene Blizanci su majstori flerta – pametne, duhovite, šarmantne i sa talentom da pokažu neviđenu kreativnost u krevetu. Sa njima vam nikada neće biti dosadno, ali pazite da vi ne dosadite njoj! Žene blizanci imaju potrebu za stalnom promjenom scenografije, pa se oko nje morate mnogo potruditi. U suprotnom, jednostavno će otići u potragu za nekim zanimljivijim.

Škorpija

U znaku Škorpije rađaju najseksualnije žene i za mnoge, najbolje ljubavnice na svijetu. One su atraktivne, neodoljive i vrlo vješte u krevetu. One su po svojoj prirodi rođene zavodnice. Ponekad će vam njena dominacija u krevetu smetati, ali ako ste u stanju da to prevaziđete, čeka vas izbudljiva i dinamična veza.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: