Objavljeno: 09.12.2016 u 11:14 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Muž ju je varao na sve strane, ali nakon ovog neće ga ni jedna…

Supruga ovog Mikea otkrila je da joj muž ima profil na jednoj od aplikacija za upoznavanje koja se uglavnom koristi za neobavezna druženja i se*s. Odlučila mu je ‘zapapriti’…

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Žena muškarca poznatog samo kao Mike slučajno je uzela mužev mobitel i vidjela da ima instaliran Tinder, aplikaciju za upoznavanje ljudi koja se koristi uglavnom za neobavezan se*s.

Brutalno mu se osvetila i nakon toga ga ostavila. Ulogirala se na njegov profil i updateala mu “biografiju”. Sve to je screenshotala i podijelila s cijelim svijetom, piše Mirror.

Ovo je napisala:

“Hej, ja sam Mike, oženjen sam i imam dvoje djece. Imam maleni k…. zaražen spolnim bolestima. Moja žena je pronašla moj profil, ako to već niste zaključili i još uvijek ne znam da priča na telefon s jednom od mojih ljubavnica i ostavlja me. Ja sam obično go*no koje ne brine ni o kome, osim o samom sebi. Toliko dugo lažem i varam pa nemoj biti tužna ako ne zapamtim tvoje ime jer ista sr…. pričam svim curama. Slobodno me zaspite hejterskim mailovima.”

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: