Objavljeno: 11.10.2017 u 12:53 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Jeste li među njima? Savršene supruge rađaju se u ova tri horoskopska znaka

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nije svako rođen da bude supruga, a mnoge žene to uopće i ne žele.

No pripadnicama ovih horoskopskih znakova to je životna misija zbog čega najčešće slove i kao najbolje supruge. Otkrijte jeste li među njima:

Rak

Žena rođene u znaku raka spremne su napraviti sve za svog partnera i vole bezuvjetno. Iako su ponekad dramatične i naporne, to se isplati istrpjeti u usporedbi s tim koliko ulažu u odnos. Njihova životna misija je da stvore rajski kutak za svoju obitelj i mjesto na kojem će se svi osjećati ugodno.

Lav

Iako se Lavice ne mogu usporediti s Račicama i one su idealne supruge. Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i naježene duše te su odane obitelji. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolijevaju. No oni “odabrani” doživljavaju pravi preobražaj, jer pripadnice ovog znaka sposobne su svog muškarca učiniti jačim, vedrijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju pobjednike.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: