Objavljeno: 18.01.2017 u 21:32 | Lifestyle | Komentara:

Ima 50 godina i izgleda nevjerovatno! Otkrila je šta radi svako jutro nakon buđenja i ostavila sve u šoku!

Svi mi, a pogotovo žene, volimo imati liijepu kožu i bez bora. Želimo izgledati mlađe i zbog toga često kupujemo skupe i štetne preparate pune hemikalija, podvrgavamo se raznim estetskim zahvatima koji mogu biti štetni za nas.

50-godina-fantasticno

To ne bismo smjeli raditi, već se trebamo okrenuti prirodni koja je mnogo zdravija i učinkovitija. Ova maska se pokazala veoma dobrom za našu kožu i zato biste je trebali probati.

Potrebni sastojci:

  • 1 kašika kukuruznog škroba
  • 1 kašika nemasnog vrhnja
  • 5 kašika soka od mrkve
  • 100 ml vode

Priprema:

Kukuruzni škrob stavite u vodu i dobro promiješajte, a zatim stavite da se kuha. Kuhajte dok smjesa ne postane gusta, a zatim sklonite i ostavite da se ohladi.

Zatim dodajte vrhnje i sok od mrkve i ponovno pomiješati. Očistite svoje lice i prije primjene maske. Kada nanesete masku ostavite je da stoji pola sata, a onda isperite.

3-5 puta sedmično možete ponoviti postupak, a masku držite u frižideru. Podijelite ovaj recept i sa vašim prijateljicama kako bi i one saznale za ovu fenomenalnu prirodnu masku.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: