Objavljeno: 07.08.2017 u 10:17 | Lifestyle | Komentara:

Ima 40 godina a izgleda kao djevojka: Tajna njenog mladolikog izgleda se nalazi u vašoj kuhinji!

Sve žene žele da im koža izgleda što ljepše i mlađe. Kako biste to postigle nije potrebno da kupujete proizvode pune hemikalija već se radije okrenite prirodnim rješenjima.

krema

Mnogo puta smo pokazivali recepte koji su idealni za vašu kožu, a uz to su prirodni. Očistit će vašu kožu, smanjiti ožiljke i smanjiti vidljivost bora.Ovo prirodno rešenje je mnogo efikasno i vrlo jednostavno.

Potrebni sastojci:

1 kašika meda
1 kašika mlijeka
3 kašike riže

Način pripreme:

Skuhajte rižu, kratko vremena, a onda odvojite njenu vodu u drugu posudu. U posudu gdje je riža, dodajte med i mlijeko te dobro promiješajte i izgnječite. Nanesite na lice i ostavite da djeluje 10 minuta, potom isperite sa ohlađenom rižinom vodom.

Nakon nekoliko dana primjetiti ćete poboljšanje. Rižina voda je inače mnogo zdrava. Čisti kožu, smanjuje vidljivost bora i ožiljaka. Osim toga, dobra je za probavni sistem,oporavlja crijeva i liječi dijareju. Možete je malo skuhati i konzumirati. Hranljiva je i spriječit će dehidraciju.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: