Objavljeno: 07.08.2013 u 9:19 | Lifestyle, Moj Dom | Komentara:

FOTO: Razgledajte ovaj strahovito skup stan

Foto: Sotheby´s

Foto: Sotheby´s

Renoviranje starih prostora jedno je od najkreativnijih i ekološki najprihvatljivijih načina gradnje. Nebitno je radi li se o staroj školi, crkvi, industrijskom prostoru i slično koji su nastali prije 100-tinjak godina, adaptacija takvih prostora u rukama majstora postaju najzanimljiviji interijeri i domovi.

Ova zgrada sagrađena je 1860-ih godina i imala je razne funkcije. Isprva se koristila kao mjesto za organiziranje plesova i društvenih događanja. Krajem 20. stoljeća obnovljena je i pretvorena u prostor u kojem se nalazila galerija, predavaonica, biblioteka, bar i restoran te životni prostor i studio za umjetnike.

Ovaj stan u New Yorku smješten je u potkrovlju zgrade. Ima 11 prostorija, četiri spavaće sobe, sobu sa solarijem i terasu. Rezidenciju je 2004. godine sadašnji vlasnik kupio za 4 milijuna dolara. Opet je na tržištu, ali se cijena ovog luksuza popela na vrtoglavih 25 milijuna dolara.

U fotogaleriji pogledajte kako izgleda taj skupocjeni prostor!

Foto: Sotheby´s

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: