Objavljeno: 23.07.2017 u 10:26 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Drugi porođaj mi je UNIŠTIO SE*SUALNI ŽIVOT: Zbog onoga što mi se desilo PREKLINJEM muža da NAĐE LJUBAVNICU

Ova majka dvoje djece kaže da joj je se*sualni život propao nakon porođaja i zato je mužu dozvolila, tačnije od njega zahtijeva, da spava sa drugim ženama.

cat-lee

Ket Li (43) nakon drugog porođaja, kako kaže, pati od teške inkontinencije koja joj uništava život. Probala je to da riješi ugradnjom implanta koji liči na mrežicu, a kojim se uobičajeno tretira prolaps materice koji se dešava kod porođaja, ali zbog te mrežice ne može ni da hoda, a kamoli da ima se*s.

- Moj nesrećni suprug postao je moj staratelj a ne muž. Se*s je potpuno van podsticaja zbog bola. Zato sam ga dugo nagovarala da nađe drugu ženu za se*s, ali na moju veliku radost on to odbija jer kaže da me voli – kaže za medije Ket.

Da ima probleme, kako kaže, primjetila je kada se poslije porodiljskog vratila na posao i tamo se upiškila.

- Pokušavala sam i dalje da funkcionišem, ali osjetila bih kako hodam, a niz noge mi se sliva tečnost. Tada sam imala svega 33 godine, a osjećala sam se kao baka – kaže Ket koja pored sina ima i kćerku Teš koja danas ima 21 godinu. Kada je nju rodila, kaže, sve je bilo u redu i nastavila je normalan život poslije porođaja.

Tako je 2009. godine otišla na ugradnju implanta koju su joj predstavili kao rutinsku i minimalno opasnu. Ipak, završila je u užasnim bolovima. Poslije duge potrage, pronašla je novog hirurga kome je vjerovala, i, premda on tvrdi da je izvadio najveći dio mrežice, ona kaže da i dalje ne može da hoda i da je boli.

- Prošlo je 10 godina i ta mrežica mi je uništila život. Sreća pa nismo željeli više od dvoje djece, ali žao mi je što nisam dobra mama Čarliju. U šetnju sa njim izlazim u kolicima. Ne mogu da se igram sa njim kao sve ostale mame. Pored toga, zbog te mrežice sam i očajna supruga – kaže Ket koja se pridružila udruženju koje zahtijeva da se ukunu operacije ugradnje ove mrežice.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: