Objavljeno: 07.03.2018 u 12:38 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Dodajte u kafu ova tri sastojka i gledajte kako se kilogrami tope

Kafa je, ponekad nam se čini, zaista magičan napitak. Osim što nas ujutro spašava da ne zaspimo za radnim stolom, daje nam energiju tokom dana, a ako je pijemo u umjerenim količinama, korisna je i za naše zdravlje.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Takođe, kafa je i odlično sredstvo koje podstiče gubitak kilograma jer ubrzava rad našeg metabolizma, a posebno ako je pijemo na način koji smo upravo otkrili!

U jutarnju kafu samo morate dodati tri sastojka koja već vjerovatno imate u kuhinji, a radi se o: cimetu, kokosovom ulju i medu. Osim toga što vam ovaj super napitak može pomoći da se riješite viška kilograma, uz to je i preukusan.

Evo šta će vam biti potrebno:

1 kašičica cimeta

3/4 šolje kokosovog ulja

1/2 šolje meda

Za početak sve ove gore navedene sastojke pomješajte u manjoj činiji i stavite ih u frižider. Tu ih možete čuvati i do nekoliko dana.

I onda svakog jutra kada pripremate kafu u nju dodajte jednu do dvije kašičice smjese. I to je to. Konzumirajte ovakvu kafu svaki dan i rezultati bi, navodno, trebali biti vidljivi vrlo brzo. Hoćete li isprobati?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: