Objavljeno: 11.07.2017 u 12:17 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Zdravlje | Komentara:

BOLJE OD VIJAGRE: Šokantni metod LIJEČENJA IMPOTENCIJE muškarce pretvara u MAŠINE!

Čudnovati tretman za liječenje erektilne disfunkcije, mogao bi zauvijek promijeniti navike muškaraca koji se suočavaju sa ovim poremećajem.

Foto: Foter, Davi Ozolin

Foto: Foter, Davi Ozolin

Impotencija jeste poremećaj koji uzrokuje ozbiljne traume muškaraca, a Svjetska zdravstvena organizacija ga definiše kao nemogućnost postizanja i održavanja erekcije.

- Ovo stanje je veoma često, naročito kod muškaraca u zrelijim godinama. Čak polovina muške populacije starosti od 40 do 70 godina akutno ili hronično se susreće sa pomenutim problemom – stoji u najnovijem saopštenju SZO.

Stoga su najeminentniji naučnici koji se bave problemom erektilne disfunkcije došli do epohalnog otkrića, osmislivši tretman jednosmernim niskofrekvetnim impulsnim strujama kojima je izložen muški polni organ.

Istraživanje je sproveo Centar za seksualno i reproduktivno zdravlje na grčkom Univerzitetu Aristotel. Revolucionarna metoda se bazira na blagim elektrošokovima koji pomažu širenje krvnih sudova kod muškarca.

Eksperimentalno liječenje se pokazalo uspješnim kod više od polovine pacijenata. Postupak se radi periodično na svaka tri mjeseca a onda se analiziraju dobijeni rezultati prikupljeni iz seksualnih navika pacijenata.

Ono što je otežavajuća okolnost jeste da ovakav tretman košta nešto više od 4000 eura. U odnosu na tablete kojima se kratkoročno liječi impotencija, ovaj tretman se pokazao efikasnijim i što je mnogo važnije sigurnijim, piše Sandej Ekspres.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: