Objavljeno: 09.05.2017 u 13:26 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

BOLESNI TREND U HRVATSKOJ: Žene prije se*sa stavljaju ovo u sebe, MUŠKARCI POLUDJELI

Žene u Hrvatskoj masovno kupuju ‘žensku viagru’, a tome svjedoče i brojni prodavci koji tvrde da se police s ovim tableticama prazne brže nego ikad.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Naime, tablete za žene brenda Sexes prodaju se na benzinskim pumpama u gradu, a cijena za tek dvije pomenute tablete iznosi 74,99 kuna. Njemačka kompanija koja ih prodaje za Hrvatice je napravila i internet stranicu s dobro osmišljenim marketinškim potezima, iako se nigdje ne pominje da ove tablete garantuju se*sualni uspjeh, djevojke ih svejedno obožavaju. A prodaju se pod sloganom: “Uzmite svoj prirodni afrodizijak i napunite se energijom.”

Na pomenutoj stranici nije naveden konkretan sastav tableta, već piše da sadrže: gljive, vitamin B3, selen i cink, prirodne ekstrakte, pažljivo odabrane biljke i voćke. No, kao što smo već pomenuli, prodavci tvrde kako su se žene doslovno pomamile za ovim misterioznim proizvodom.

Neke žene ipak baš i nisu oduševljene

- Polica je bila puna, a sad su, eto, ostala dva paketa. Ide to, zapravo. Bolje idu muške nego ženske tablete, ali opet ide – ispričao je jedan od prodavaca za Slobodnu Dalmaciju.

Na internetu o ovim tableticama, koje nazivaju ženskom Viagrom, piše sjledeće: “Konzumiraju se topljenjem u ustima, a djeluju nakon 90 minuta. Odobreno od strane Ministarstva zdravlja RH i proizvedeno po GMP regulacijama i smjernicama u Njemačkoj.”

Ipak, neke žene koje su isprobale ove tablete, a zatim svoje iskustvo podjelile s korisnicima na Forumu, i nisu bile baš oduševljene. Tako tvrde kako ima i boljih proizvoda, a posebno savjetuju klasičnu Viagru, Potencijal forte, pilule Lovegra i tako dalje. A zanimljiv je i podatak da je velik broj ljudi koji učestvuje o raspravama o ovim proizvodima, naime, mlađi od 30 godina.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: