Objavljeno: 05.12.2017 u 18:17 | Lifestyle | Komentara:

70-godišnjakinja izgleda kao da ima 40 godina: Sve su žene počele kopirati njene trikove za podmlađivanje!

Da li ste čuli za Normu Kamali? To je poznata dizajnerica španskog i libanskog porijekla. Fascinantno je to što ima 71 godinu, a izgleda čak 30 godina mlađe. Zamslite to.

70-kao-40

Dok se mnoge žene, posebno slavne, podvrgavaju estetskim operacijama koje ih samo uništavaju i ne čine mlađima, Norma je imala samo jednostavne navike.

Kroz šalu je rekla da se nikada nije trudila sakriti godine, pa se možda zbog toga i ne vide. Nije se podvrgavala estetskim operacijama, prihvatila je godine, ali izgleda dosta mlađe.

Njene tajne su potpuno prirodne, zeleni čaj i maslinovo ulje.Nikada se nije puno šminkala, nije koristila puder već ruž i maskara. Vidite kako se na prirodan način može izgledati ljepše.

Zdravo se hrani i vježba. Ovo su neki od njenih savjeta:

-U prirodnoj kozmetici koristite maslinovo ulje, kurkumu, zeleni čaj, med, limun

-Hranite se zdravo, jedite više oraha

-Redovno vježbajte

-Pijte prirodne sokove- narandža, cvekla, krastavac

-Spavajte dovoljno

-Konzumirajte više vode

-Budite opušteni i pozitivni, tako ćete biti sretni i djelovati mlađe.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: