Objavljeno: 28.12.2014 u 10:09 | Featured, Regija | Komentara:

SNIMKA IZ SVEMIRA: Pogledajte oluju koja juri prema Balkanu, donosi nam mećavu i hladnoću

Snijeg, vjetar i pad temperature stigli su u Europu. Za Britaniju je izdano narančasto upozorenje. Snijeg je pao i na jugozapadu Njemačke. I u Hrvatsku je stigla snježna oluja. Kakvih je razmjera vidi se i na snimci koju je objavila NASA.

Foto: NASA

Foto: NASA

Snježno nevrijeme zahvatilo je sjeverne i središnje dijelove Britanije. Neki vozači u Britaniji proveli su noć u svojim automobilima, a tisuće domova na sjeveru Engleske ostalo je bez struje. Snijeg je pao i na jugozapadu Njemačke a u višim dijelovima Schwarzwalda očekuje se i do 40 centimetara novoga snijega. Za Britaniju je izdano narančasto upozorenje. Na zapadu Europe snježnu oluju prati vjetar brzine i od 160 kilometara na sat.

I u Hrvatsku je stigla snježna oluja. Snijeg pada na području Rijeke i Gorskog kotara. Snijeg se tijekom noći očekuje i u ostalim dijelovima Hrvatske, a ponegdje će ga biti i pola metra. Sve službe su u pripravnosti.

A kako se ovo nevrijeme koje će stići na Balkan vidi iz svemira pogledajte na snimci NASA-e.

Izvor: danas.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: