Objavljeno: 03.11.2014 u 20:27 | BiH, Featured | Komentara:

LJUDINA: Nevjerovatan gest Saše Matića prema Donni Ares!

Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares vodi bitku sa opakom bolešću, a nakon što je primila prvu hemoterapiju boravila je u planinskom vazduhu. Podsjećamo, ona je iz rodnog Bihaća odlučila da se liječi u jednoj sarajevskoj bolnici, a presretna je jer ima prave ljude oko sebe. Među njima su i brojne kolege, a pojedini su je već posjetili. Popularnu pjevačicu posebno je obradovao gest njenog kolege Saše Matića, koji je u subotu održao nastup u jednoj bihaćkoj diskoteci.

sasa-matic-donna

Naime, kako saznaje portal Ekskluziva.ba Saša je u jednom momentu zaustavio koncert i zamolio za pet minuta pažnje. Okupljenim Bišćanima je poručio:

- “Vaša sugrađanka, a moja draga kolegica Donna Ares ovih dana se bori sa teškom bolešću i prolazi kroz jako težak period. Ja joj želim što skorije ozdravljenje i da što prije dođe u svoj Bihać. Ja nisam od onih što smiju se samo, padaju na priču, odnekud se znamo i zato sviraj nešt narodno ponašaj se prirodno”.

Ove riječi su ispraćene aplauzom koji je trajao čak deset minuta, nakon čega je cijela diskoteka u glas skandirala: “Donna, Donna”.

Kada je Donna obaviještena o ovom događaju, oglasila se na svom Facebook profilu:

- “Moj kolega i drug Saša Matić je velika, velika ljudina, čak mi je i neke lijekove poslao. Dakle, Saša ima zajedno da pjevamo “Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu, nema te sile što će me vidjeti na dnu”, a onda opet idemo da pjevamo nešto narodnoooo… Hvala Sale i hvala mojim dragim Bišćanima. Volim vas sve. Mene čuva moja raja.”

Izvor:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: