Objavljeno: 02.12.2017 u 13:35 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Žena mu postala ‘biljka’ pa je u kuću doveo njegovateljicu…

Donna je dvije godine u vegetativnom stanju. Suprug Gregg se nije mogao sam o njoj brinuti pa je zaposlio njegovateljicu. No ona se sad preselila u njihovu kuću i u vezi je s Greggom

greg-donna

Gregg Ormondroyd (31) čija supruga vegetira već dvije godine zbližio se sa ženom koju je zaposlio kao njegovateljicu i pozvao ju je da živi kao njegova ljubavnica u istoj kući. Njegov postupak je povrijedio obitelj supruge Donne (36) s kojom ima četvero djece.

greg-donna2

Donna se jednog dana onesvijestila. Pretrpjela je teško oštećenje mozga i završila u vegetativnom stanju. Bila je u komi tri tjedna i vegetira otkako su ju probudili. O njoj se moraju brinuti 24 sata dnevno. Gregg je zato odlučio pronaći njegovateljicu. Anne Robinson (32) napustila je posao u bolnici i preselila se u kuću u kojoj žive Gregg i Donna. Donnini roditelj tvrde da su Gregg i Anne u vezi o čemu svjedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama koje su oni sami objavili kao i Greggov status na Facebooku.

No Gregg je novinarima rekao kako on i Anne nisu u nikakvoj vezi i da njegovateljice ne smiju biti u vezi sa članovima obitelji ljudi o kojima brinu. Gregg je rekao i da je morao sam brinuti o Donni i četvero djece i da mu je to jednostavno bilo previše posla pa je zaposlio Anne. Donnina obitelj pak razmišlja o tužbi.

- Dovoljno je strašno što je Donna bila vedra i puna života, a preko noći je postala osoba koja njegu treba 24 sata. Njezini roditelji su vrlo zabrinuti zbog Greggove veze s njegovateljicom i činjenice da se Anne doselila kod njih. Sve se događa pred nosom Donne i njezine djece, a ona ne može napraviti ništa protiv toga – rekla je obiteljska prijateljica, piše Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: