Objavljeno: 02.01.2018 u 10:59 | Zanimljivosti | Komentara:

Žena je snimala supruga i kćerke kako se igraju na balkonu, a tako je snimila i nešto do sada neviđeno!

Ove djevojčice mogu da budu zaista presretne što imaju ovakvog tatu, koji pokušava iz dana u dan da ih oduševi sa nečin novim i tako im uljepša djetinjstvo. Jednog dana je odlučio da im pokaže svoj super talenata.

zena-snimala

Supruga je uzela kameru i sve to snimala kako bi i kasnije mogli da uživaju u tim lijepim kadrovima. Kasnije je to podijelila i na društvene mreže kako bi i vama popravili dan.

Njen suprug je stajao na balkonu i počeo da pravi neke neobične zvukove, koje su privukle pažnju mnogih ptica koje su se nalazile u blizini, pa koje su im se i približile. Počele su dolijetati do njih!

Jasno se moglo vidjeti kako jedna po jedna ptica dolazi i uzima hranu koju su pripremili za njih.

Ova scena je bila zaista prelijepa u šta ćete se moći i sami uvjeriti, ali ćete se i složiti s nama da ovo prije nigdje niste mogli vidjeti.

Podijelite ga i sa prijateljima kako biste i njima uljepšali dan!

Izvor: malisavjeti.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: