Objavljeno: 13.09.2016 u 13:07 | Music, Showtime, Zanimljivosti | Komentara:

Voja Nedeljković otkrio ko je nova voditeljka Zvezda Granda! (FOTO)

Sanja Kužet, kao što je poznato, neko vrijeme neće voditi „Zvezde Granda“, budući da se zbog trudnoće povukla s televizije. Iako se mnogo nagađalo ko će zamijeniti šarmantnu voditeljku, pa su čak pojedini mediji pisali i kako će direktor „Grand produkcije“ Saša Popović voditi najgledaniji šou u regionu, istina je ipak drugačija.

voja nedeljkovic

Direktor najpoznatije produkcijske kuće na Balkanu tražio je lice koje će biti dostojna zamjena lijepoj voditeljki i našao je. Riječ je o za sad „misterioznoj“ voditeljki, čiji je identitet djelimično otkrio njen kolega Voja Nedeljković, koji će, kao i dosad, razgovarati s kandidatima i njihovim porodicama u bekstejdžu.

„Svi je znaju, njeno počentno slovo je na M, tačnije početno slovo njenog nadimka (smijeh), a kako se zove neću da kažem“, misteriozno kaže Voja, dok na pitanje da li poznaje novu voditeljku “Zvezda Granda“ odgovara: “Novu koleginicu poznajem od ranije, imao sam prilike da pričam sa njom. Slatka je, lijepa, mlada. Znam njen rad, ima iskustva, ne u ovim formatima, ali ima televizijsko iskustvo. Mislim da ćemo se lijepo uklopiti, baš kao što sam i prije tri godine počeo sa Sanjom. Mislim da će to biti to“.

Na pitanje da li se raduje početku nove sezone i koji savjet je uputio novoj koleginici kaže: „Naravno, svaka sezona je novi izazov. Potrebno je da svako bude svoj, a da budemo usaglašeni, da se ne ponavljamo i ne preklapamo. Bitno je da ona to radi iz ženskog, a ja iz svog muškobanjastog, ovaj muškog ugla (smijeh).“

A o kojoj voditeljki je zapravo riječ saznaćete već danas na našem sajtu.

Izvor: zvezdegranda.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: