Objavljeno: 06.11.2017 u 14:02 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

UPRKOS NEGODOVANJU SUPRUGA: Ova mama DOJI petogodišnju kćerku i ima JAK RAZLOG za to! (FOTO)

Dok se neke majke bore od rođenja sa dojenjem, lako prekidaju, Sofi Mei Lan i dalje doji svoju petogodišnju kćerkicu Jasmin. Kaže da je to učvstilo njihov odnos i pomoglo joj da uštedi hiljade funti tokom godina. Ali, njen muž nije ipak oduševljen. Zato što je Sofi stalno iscrpljena.

majka-doji-kcerku (1)

Sofi je blogerka koja je priznala da se sa mužem često svađa, jer on želi da prestane da doji kćerku pošto je to jako iscrpljuje.

“Majčino mlijeko je hranljivo, umirujuće i besplatno”, objasnila je svoj stav.

majka-doji-kcerku (2)

Osim Jasmin, ova mama blogerka ima i dvogodišnju kćerkicu Arijanu. Sa njima spava svako veče kako bi ih nahranila.

Jasmin je krenula u školicu prošle godine i ako je među rijetkim koja i dalje sisa nije se mnogo potresla oko toga. Ali, Sofi kaže da mnogi ljudi zure u nju kada hrani djecu u javnosti, zbog čega joj je jako neprijatno.

majka-doji-kcerku (3)

“Muž želi da prestanem da dojim djecu jer me to iscrpljuje. Prepiremo se, ali oboje znamo da je mlijeko najzdravija stvar koju možemo da damo djeci”, zaključuje.

Izvor: superzena.b92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: