Objavljeno: 29.09.2014 u 13:07 | BiH, Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Ugledni ruski naučnik: Piramide u Visokom su jedne od najstarijih građevina u svijetu

piramida_uvarov_nap

Ruski istraživač piramida Valery Uvarov izjavio je kako su piramide u Visokom jedne od najstarijih građevina koje su ikada građene na Zemlji, piše bh. novinska agencija Patria (NAP).

Prije svega, rekao je Uvarov, te piramide su igrale ulogu GPS markera ali su osiguravale I energetski utjecaj koji podiže duhovne aktivnosti.

Uvarov je autor nekoliko knjiga o piramidama koje su prevedene na više jezika. Istraživač je drevnih egipatskih piramidalnih tehnologija. Uvarov izučava paleonauke i paleotehnologiju.

Član je Ruskog Geografskog društva, rukovodi UFO Odjeljenjem ruskog Vrhovnog savjeta oficira iz Moskve te je direktor Međunarodnog UFO instituta.

Zbog svog visokog armijskog ranga, on ima gotovo neograničeni pristup informacijama koje kontrolira Vlada Rusije, a ima uvid i u sve izvještaje o neidentifikovanim letjelicama, javlja NAP.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: