Objavljeno: 23.11.2017 u 12:37 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Trknula sam do radnje, ušla i naletjela na NJU: Kada vidite ŠTA JE OBUKLA, shvatićete zašto se svim kupcima PREVRTAO ŽELUDAC

Baš niko od nas se ne dotjeruje kada trkne do radnje da kupi par sitnica. Ali u ovom izdanju niko ne ide ni po kući, a ne među ljudima.

zena-wallmart

Stranica “People of Walmart” već godinama je jedna od najpopularnijih na Fejsbuku zahvaljujući svojim kupcima koji kao da su se urotili da se tamo pojave u najgorim mogućim izdanjima. Ono što se tamo viđa ne može se vidjeti više igdje na svijetu, a da to uopšte nije preterivanje, svjedoče i ove slike:

- Čekajte, ona se ozbiljno pojavila u OVOME bilo gdje? Za ovako nešto trebalo bi da dobije doživotnu zabranu ulaska u radnju – kaže komentatorka koja je svjedočila ovom prizoru.

A daleko od toga da je gospođa sa slike najgora u svojim modnim izletima u Volmart.

- Ono kad ti je kuća poplavljena ali baš u 4 ujutro moraš da kupiš mlijeko – kaže komentator koji se sreo u radnji sa ovom damom.

Da, plitke farmerke su opet u modi, ali ovako plitke nisu se nosile ni u jeku svoje popularnosti, davne 2000. godine.

I za kraj, apsolutni pobjednik ovog bizarnog takmičenja. I zakopčani do grla i dalje možete da budete u centru pažnje, on je živi svjedok!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: