Objavljeno: 19.01.2018 u 13:34 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Svi su šokirani fotografijama ovog para ‘s bebom’: ‘Ovo je odvratno’

Pripremite se, pred vama su fotografije ‘prinove u obitelji’ kakve još niste vidjeli! Kao i kod mnogih parova, i kod Lucy i Stevea Schultza došlo je do trenutka u vezi kada su odlučili proširiti svoju obitelj.

macka (1)

Bili su tri godine u vezi i oboje su imali dobre prihode. No, Lucy i Steve nisu odlučili imati dijete već nabaviti mačku.

macka (2)

Nekoliko mjeseci proveli su u potrazi, a onda su je napokon odabrali u jednom azilu u Coloradu. I sve to ne bi bilo ništa neobično da svoju objavu o prinovi na Facebooku nisu upotpunili i bizarnom fotogalerijom.

macka (3)

Par je sa žuto-bijelom mačkom u ulozi bebe simulirao porod.

macka (4)

1.10.2018. dočekali smo svog prvog mačića, muškog spola”, napisala je Lucy na Facebooku uz mjere petomjesečnog mačića i informaciju da već jede krutu hranu.

macka (5)

Ime ćemo naknadno objaviti. Zaljubljeni smo u njega”, dodala je.

macka (6)

Fotografije govore za sebe, a očekivano, izazvale su buru komentara na Facebooku.

Oprostite, ali što je ovo? Totalno čudno”, napisao je jedan komentator koji ih je ipak i pohvalio što su mačića uzeli iz skloništa.

Čudno je i ne sviđa mi se”, napisao je jedan muškarac.

macka (8)

Ovo je odvratno! Nije ni slatko ni smiješno”, još je jedna u nizu kritika.

No, bilo je i onih koji su se nasmijali, čestitali pa čak i sami poželjeli napraviti nešto slično.

macka (10)

Što vi mislite?

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: