Objavljeno: 23.01.2018 u 13:19 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Stajao u donjem rublju pa mislio da svi kliču zbog njega, a onda je pogledao gore

Frank Lesser i Erin Whitis prošle su subote sudjelovali na Maršu žena u New Yorku kada su ugledali nešto što ih je jako nasmijalo.

muskarac-djevojka-zgrada (1)

Kada je povorka prolazila kvartom Upper West Side, ugledali su na požarnim stubama muškarca kako stoji u donjem rublju.

S obzirom na to da su okupljeni u povorci počeli skandirati, muškarac je podigao ruke, misleći da ga pozdravljaju.

muskarac-djevojka-zgrada (2)

Doista je izgledalo kao da je mislio da svi kliču njemu”, ispričao je Lesser.

No, poslije je shvatio da nije on taj koga su pozdravljali. Kada je digao pogled, ugledao je ženu obučenu u odijelo Supermana.

muskarac-djevojka-zgrada (3)

Lesser, koji suosjeća s muškarcem, rekao je kako je ta situacija jednaka onoj kad mislite da vam netko maše, a onda shvatite da su mahali osobi iza vas.

muskarac-djevojka-zgrada (4)

Njegova djevojka istaknula je da se iz ovog slučaja, u trenutku kada svi podupiru pokrete za ravnopravnost spolova, može izvući poruka.

muskarac-djevojka-zgrada (5)

Ne mislim da je to napravio namjerno, ali ovaj tweet prikazuje mnoge muškarce koji poručuju: ‘Ne, gledajte mene, gledajte kako odobravam i podržavam sve ovo’”, rekla je Erin Whitis.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: