Objavljeno: 19.12.2017 u 13:05 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Snimao ženu kako roni na medenom mjesecu, a onda se dogodio šok (FOTO, VIDEO)

Novopečeni bračni par počastio se medenim mjesecom na Karibima. Trebalo je to biti vrijeme za opuštanje, stoga i ne čudi što je Sarah Illig bila toliko opuštena da je, kada ju je nešto dodirnulo po ruci, pomislila da je njezin suprug. Sve dok nije osjetila bol.

ajkula-u-vodi (1)

Naime, dok ju je suprug Evan Carroll snimao kako roni njoj se približio morski pas veći od 150 centimetara.

Srećom, brzo je uspjela osloboditi i pobjeći.

‘Osjetila sam micanje vode i nešto na ruci i pretpostavila sam da se to moj suprug ide našaliti.’

ajkula-u-vodi (2)

‘No nije prošla ni sekunda kada me zaboljelo, a kako mi je maska blokirala bočnu stranu tek onda sam okrenula glavu i ugledala morskog psa većeg od mene kako mi se uhvatio za ruku. Uspjela sam se osloboditi’

Dodala je da se radi o tipu morskog psa koji napada samo ako ga se provocira, poput povlačenja za rep ili hranjenja, čega ovdje nije bilo. Nije poznato kakve je ozljede zadobila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku:

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: