Objavljeno: 27.05.2017 u 10:19 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Šest nedelja pred vjenčanje saznao sam da me djevojka VARA: Ali šok je uslijedio kada sam shvatio SA KIM (FOTO)

Vodoinstalater Adam Vikers (24) iz Velike Britanije već 10 godina, tačnije od srednje škole, u vezi je sa Lorom Okalagan. Napokon su riješili da ljubav ozvaniče, a onda se Adam suočio sa nevjerovatnom izdajom.

Adam i Lora skupili su novac za vjenčanje iz svojih snova. Platili su i prostor, poslali pozivnice, angažovali fotografa, di džeja i limuzinu, a čak su i bukirali medeni mjesec na Tajlandu.

A onda, šest nedelja pred vjenčanje, Adam je saznao strašnu stvar – buduća supruga ga već duže vrijeme vara dok istovremeno sa njim planira vjenčanje. I to sa djevojkom po imenu Šinejd. Vjenčanje je otkazao brže bolje, a na njemu je da sada plati sve troškove. Pored toga što je u strašnoj depresiji, nesrećni momak mora i da prodaje svoje stvari kako bi prikupio dovoljno novca da bi platio troškove vjenčanja koje se neće održati. A uz sve to sa Fejsbuka samo pristižu slike njegove nesuđene mlade sa njenom novom djevojkom.

adam-i-lora (2)

- Potpuno sam skrhan. Nisam ni sanjao da bi mogla da mi uradi tako nešto. Bili smo zajedno 10 godina i volio sam je više od svega. Lora me je još ranije blokirala na svim društvenim mrežama, a onda mi je društvo poslalo njene slike sa novom djevojkom. Tada mi je sve bilo jasno, uključujući i njeno čudno ponašanje tokom priprema za vjenčanje – priča ovaj mladić medijima.

adam-i-lora (3)

Lora je inače svoju djevojku upoznala na fakultetu i, kako kaže Adam, mnogo puta je spominjala u razgovorima. Međutim, Adam nikad nije ni pomislio da bi to mogla da mu bude prijetnja – sve dok vjenčanje nije otkazano.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: