Objavljeno: 12.02.2018 u 19:18 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Prodali sve, kupili brod i krenuli na put oko svijeta, no na ovo nisu računali

U blizini obale kod Floride svojom jedrilicom udarili su u nepoznati objekt, a brod je potonuo za svega 20 minuta

tanner-nikki (1)

Par iz Colorada, Tanner Broadwell (26) i Nikki Walsh (24) prodali su sve što su imali kako bi kupili brod i krenuli na put oko svijeta, no njihova avantura završila je nakon samo dva dana plovidbe.

U blizini obale kod Floride svojom jedrilicom udarili su u nepoznati objekt, a brod je potonuo za svega 20 minuta te je par ostao bez svega što je imao, piše Daily Mail.

U džepu im je ostalo 90 dolara, a jedino što su uspjeli spasiti bio je njihov pas.

tanner-nikki (2)

Najgore od svega, brod uopće nisu osigurali prije nego su krenuli na put, a za izvlačenje jedrilice iz vode potrebno im je 10.000 dolara.

Par je brod platio 5.000 dolara te su potrošili još toliko kako bi ga popravili, a na put oko svijeta krenuli su jer im je bilo dosta poslova koje su radili te su htjeli raditi ono što vole, a ne ono što moraju.

tanner-nikki (3)

Unatoč nesreći koju su doživjeli, kažu kako će ponovno kupiti brod i ostvariti ono o čemu maštaju.

– Ne možemo jednostavno odustati od svojih snova – kazala je Nikki Walsh.

 

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: