Objavljeno: 20.11.2017 u 13:09 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Predstavljao se kao porodičan čovjek, a 8 godina varao ženu sa SUPRUGOM ROĐENOG BRATA: Sada ljubi OVU SE*SI GLUMICU

Kada su prije šest godina isplivali prljavi detalji o fudbaleru Mančester Junajteda Rajanu Gigsu, javnost je bila šokirana se*s-skandalom u koji je bila umiješana cela njegova porodica. Sada je opet u žiži interesovanja zbog veze sa ovom zgodnom plavušom.

Foto: WENN

Foto: WENN

Iako tvrde da su samo dobri prijatelji, Rajan Gigs i glumica Džema Atkinson u posljednje vrijeme često se viđaju zajedno, pa britanski mediji spekulišu da je nova romansa kontroverznog fudbalera na pomolu.

Sryan sa bivšom suprugom Stejsi

Sryan sa bivšom suprugom Stejsi

Zgodna plavuša je u Britaniji jako popularna zbog učešća u televizijskom šouu “Strictly Come Dancing”, a sada je mediji povezuju sa problematičnim fudbalerom.

Rajan Gigs se nedavno razveo od supruge Stejsi nakon višegodišnje parnice, a razlog su porodični se*s-skandali čiji su glavni akteri on i žena njegovog rođenog brata, Nataša.

ryan-giggs (2)

Dugo je važio za mirnog porodičnog čovjeka, a onda su prljavštine krenule da izlaze na površinu. Nakon afere sa zvijezdom Velikog brata Imodžen Tomas, isplivali su detalji još šokantnije afere – Rajan je suprugu Stejsi osam godina varao sa snajom Natašom, ženom njegovog rođenog brata Rodrija, inače trenera jednog drugorazrednog fudbalskog kluba.

ryan-giggs (3)

U to vrijeme Rajan je bio oženjen, ali je to krio od Nataše, koja se kasnije udala za njegovog brata. Na sve to, Britanijom su tada kružile i glasine da je Velšanin pokušao da zavede i njenu majku, 49-godišnju Loren.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: