Objavljeno: 21.05.2018 u 10:54 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

PRAZNO MJESTO U CRKVI KRIJE JEZIVU TAJNU: Najtužniji detalj sa vjenčanja princa Harija i Megani mnogi nisu ni primjetili!

Čitava ceremonija na kojoj su se Megan Markl i princ Hari zakleli jedno drugom na vječnu ljubav ispraćena je sa velikom pažnjom, ali pojedini su ipak propustili trenutak koji su mnogi proglasili najdirljivijem na čitavom vjenčanju.

kraljevsko-vjencanje (1)

Iako su trenutak kada je Hari ugledao Megan u crkvi, kao i prvi poljubac, čitavom svijetu izmamili suze, jedan detalj o kome se nije toliko pričalo mnogi su ocijenili kao najemotivniji.

Naime, u prvom redu sa mladoženjine strane sjedili su princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i princ Čarls i njegova supruga Kamila. Ali jedno prazno mjesto bilo je pored princa Vilijama.

kraljevsko-vjencanje (2)

Ovo mjesto je bilo najbliže oltaru, a tokom čitavog dana kružila su šuškanja da je kraljevska porodica na taj način željela da uključi u ceremoniju i pokojnu Harijevu majku, princezu Dajanu.

kraljevsko-vjencanje (3)

Šlep na Meganinoj haljini bio je dugačak isto koliko i Dajanin kada se udala za princa Čarlsa, a pod naletom emocija princ Hari nije mogao da zadrži suze kada je ugledao svoju suprugu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: