Objavljeno: 18.09.2019 u 17:25 | Zanimljivosti | Komentara:

Poruka Džordža Klunija ženama sa viškom kilograma

Izlišno je pričati o količini šmekerstva Džordža Klunija. Tipovi poput njega su toliko rijetki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a zatim da se te iste knjige čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svijet bio ljepše mjesto, a žene bi se osjećale mnogo prijatnije u svojoj koži.

dzordz

Džulija Vilan je podijelila sa javnošću saosjećanje koje je izrazio Kluni sa svim koleginicama, i razumijevanje pritiska pod kojem su glumice kako bi postigle idealnu liniju. Ona se otvorila na Tviteru i objasnila šta je tačno time mislila. Sve se dešavalo u vrijeme snimanja serije “ER” u kojoj je Kluni imao glavnu ulogu.

“Počinjemo snimanje, rade se posljednje pripreme, a onda sam načula kako neko tiho govori Džordžu: “Da li si čuo šta su rekli Juliji?” (oni – misleći na producente)

Kluni: “Da li su joj rekli da mora da smrša?”

- Da.

Kluni: “Je l’ im rekla da od*ebu?”

- Aha.

Kluni: “Dobro im je rekla.”

“Tada sam se zaljubila u njega. Kad god su mi tokom karijere govorili da moram da smršam, čula sam Džordžov glas: “Reci im da od*ebu”.

Vilanova je takođe rekla kako su standardi Holivuda o ženskom tijelu bili brutalni tokom devedesetih, jer “nije bilo raznovrsnosti u izgledu žena”, kao što je to slučaj danas, piše Noizz.rs.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: