Objavljeno: 03.07.2017 u 20:53 | Zanimljivosti | Komentara:

Otac tri kćerke je očekivao četvrto dijete. Kada je balon pukao i vidio boju, njegovoj sreći nije bilo kraja. Evo i zašto!

Iščekivanje novog člana porodice donosi veliko uzbuđenje svima. Mlađi članovi porodice se raduju jer će imati nekoga za igru i zabavu.

Prije samog rođenja bebe potrebno je dosta priprema za taj čin. Neki se odluče da saznaju bebin spol, kako bi mogli planirati ambijent, boje, igračke i sve ostalo što je potrebno za novorođenče.

Ovi roditelji su na jedan veoma inspirativan i kreativan način organizovali proslavu na kojoj su odlučili podijeliti spol bebe sa svojim gostima. Budući da imaju 3 kćerke, nadali su se da će ovaj put dobiti sina.

Informacija o spolu djeteta bila je sakrivena u samom balonu, kojeg je bilo potrebno probušiti kako bi saznali. Ta čast pripala je ocu, a njegova reakcija na to bila je preslatka.

Plavi prah se raspršio po zraku a otac je bio najsretnija osoba na toj zabavi.

Može se primjetiti koliko su i kćrekice bile sretne jer će dobiti brata. Muškarac je zagrlio svoju suprugu i oboje su briznuli u plač.

Video je pregledan preko 20 miliona puta i lajkan preko 175 hiljada puta.

Razlog je i više nego očigledan.

Izvor: zivotnimagazin.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: