Objavljeno: 23.08.2017 u 12:35 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Okačio je na Instagram ovu sliku svoje djevojke: Zbog onoga što je uradio SEKUND KASNIJE osuđen je na 52 godine zatvora

Loren Baner i Džoli Kalan (18) iz Alabame bili su u vezi izvesno vrijeme, a onda je Džoli nedavno riješila da okonča vezu. Tu je stvar mogla da se okonča, ali uskoro je Džoli dobila poziv od Lorena da krenu u šetnju obližnjim Pinjola nacionalnim parkom, i prihvatila je tu ponudu.

djevojka-litica (1)

Sve je djelovalo potpuno normalno, a Loren je na Instagram okačio par fotografija svoje bivše djevojke.

Zajednički prijatelji lajkovali su slike ni ne sluteći da upravo tada posljednji put vide Džoli živu.

djevojka-litica (2)

Nakon ove slike uslijedio je monstruozni čin. Džoli, nesvjesna pakla koji joj se sprema, pozirala je na litici visokoj 12 metara, a bivši dečko ju je nakon fotografisanja gurnuo sa nje, prethodno pucavši u nju, prvo u leđa a onda i u čelo.

Ono što cijeloj priči daje dodatnu notu jezivosti jeste da je posljednja poruka koju je nesrećna djevojka poslala bila upućena drugarici, a glasila je “ako mi se nešto desi, bar znate sa kim sam bila”.

Nakon monstruoznog čina, Baner je pozvao policiju i rekao “Želim da prijavim samog sebe. Upravo sam ubio bivšu djevojku na Čiho planini”.

djevojka-litica (3)

I policija ga je i pronašla tamo, gdje ih je mirno čekao. Rekao je da je planirao da ubije i sebe, ali da nije mogao da se natjera da to uradi. Nedavno je završeno suđenje, a Baner je osuđen na 52 godine zatvora.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: