Objavljeno: 08.12.2016 u 7:50 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

OBOGATIO SE ZA DAN: Čovjek je kupio zemlju i naslijedio tajni ambar pun ovoga! IZNENADIĆETE SE!

Jedan čovjek iz Njujorka otišao je u penziju. Želeo je da svoj novac iskoristi mudro i odlučio je da kupi kuću i nekoliko hektara zemlje u Portugalu.

Skromna farma bila je prazna 15 godina. Vlasnik i njegova žena su umrli i nije bilo naslijednika. Kuća je prodata za plaćanje poreza. Bilo je nekoliko zainteresovanih kupaca, ali veliki ambar imao je zatvorena čelična vrata koja su bila čvrsto zavarena. Niko nije želio da ide u dodatni trošak kako bi vidio šta ima unutra, a nije bio i neki u odnosu na imovinu. Tako da niko nije dao ponudu za to mjesto.

Čovjek iz Njujorka kupio je imanje u pola cijene, preselio se i spremao da sruši cijelio ambar. Radoznalost ga je ubijala. On i njegova žena kupili su svu moguću opremu kako bi rasekli vrata i videli šta ima unutra.

Pogledajte šta su pronašli unutra:

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: