Objavljeno: 02.12.2017 u 12:26 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Objavio fotografiju djevojke, a svi su ga zezali zbog ovog neobičnog detalja

Nakon što ga je na Twitteru prijateljica upozorila na detalj s fotografije, sjetio se da je istu sliku poslao i majci…

maison-vallance (2)

Maison Vallance (22) iz Tennesseeja upoznao je svoju djevojku u baru u koji je često zalazio. On i 21-godišnja Meghan zajedno su dva mjeseca. Ne samo da se dobro slažu, kako se pohvalio, već su Maison i njegova majka u dobrim odnosima, što je Maisonu vrlo važno jer je blizak s majkom.

Majka mu je tako nedavno rekla da potraži majicu s njegovim prezimenom koju mu je darovala, a kada ju je pronašao, dao ju je Meghan da s njom pozira. Fotografiju je poslao majci, a budući da je djevojka lijepo ispala na slici, objavio ju je i na Twitteru.

I tada je detalj s fotografije zapeo za oko prvo njegovoj prijateljici, a tada i svima ostalima. Naime, na fotografiji je vidljiva zanimljiva instalacija iznad kreveta – uže za vezanje.

maison-vallance (3)

“Požalit ću čim postavim pitanje, ali, uže…?” napisala mu je i osvijestila ga da je isto to poslao svojoj majci. Sudeći prema majčinom odgovoru u porukama, nije primijetila zanimljivi dodatak. No, Maison joj to ipak planira otkriti jer misli da je smiješno.

maison-vallance (4)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: