Objavljeno: 25.09.2017 u 12:48 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Mačetom joj kidao prste, šutao je nogama, a ona mu SVE OPROSTILA!

Oprostila sam mu da mogu krenuti dalje, to ne znači da je u redu to što je učinio, napisala je Tiperia Afamiliona (45) u pismu sudu u Sydneyu.

tiperia

U augustu prošle godine Atinae i Tiperia vozili su se kući kada su se počeli svađati. Svađa je eskalirala, a onda je Tiperia rekla da želi rastavu.

Ljutiti muž zastavio je auto, izvadio mačetu ispod sjedišta i napao je. Zahvatio je mačetom najmanje deset puta, ozljedivši joj šake i ruke, koje je bila podigla da se zaštiti. Kada se Tiperia uvukla pod auto kako se bi pokušala spasiti, a on ju je nastavio udarati po nogama koje su joj virile ispod.

Na posljednjem saslušanju Tiperia je sudu napisala pismo u kojem brani muža te traži “blagost” u ime svoje troje djece i sebe.

Atinae je za napad osuđen na devet godina zatvora, s mogućnošću smanjenja kazne nakon što odsluži šest.

Ovo mu nije prvi zločin,i u svom dosjeu otprije ima tri prekršaja ove prirode. Petogodišnjakinju je ošamario i vukao za kosu, na ženu je bacio flašu piva, a i prije napada, jednom joj je prijetio nožem.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: