Objavljeno: 21.04.2018 u 12:00 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kristinine grudi su džinovske, usta sam što ne prsnu, ima čak i dizajniranu va*inu! Potrošila je bogatstvo da bi izgledala kao karikatura!

Tokom godina Kristina Butel (32) iz Jorkšira imala je pet operacija uvećanja grudi, a uvećavala je i usne. Smršala je oko 76 kilograma, a sve to da bi ličila na svoj crtež za koji je pozirala kada je imala 15 godina na Ibici, piše Daily star.

ljepotica-620x350

Ona tvrdi da njen vjerenik, personalni trener Endi Džejmison, voli njen izgled i pomaže joj da dođe do svog tijela iz snova, u teretani. Sada poslovna žena, koja je finansirala operacije tako što je otvorila frizerski salon i teretanu, otkriva kako je potrošila 190.000 funti na operacije.

GRUDI KAO LOPTA ZA PLAŽU

- Kada sam vidjela svoju karikaturu na Ibici prije toliko godina, shvatila sam kako želim da izgledam. Imala je grudi kao velike lopte za plažu, velike usne i tanak struk. Sve vezano za nju je bilo preterano. Bila sam ljubomorna na nju i u tom trenutku znala sam šta želim da budem u životu.

- Kada sebe sada vidim u ogledalu, osjećam se kao da se snovi zaista ispunjavaju. Poslije godina plastične hirurgije, ja sam živi ljudski crtani film i osjećam ponos zbog svega što sam postigla.

Ova zavisnica od plastičnih operacija tvrdi da želi da izgleda ekstremnije od originalnog crteža.

- Plastična hirurgija je moja opsesija i moj životni hobi. Nikada neće dići ruke i neću stati dok ne budem izgledala baš onako kako želim.

PORADIĆE NA SEBI JOŠ PRIJE VJENČANJA

Kristina je imala pet operacija grudi, dve operacije nosa, ubacivala je botoks, filere, injekcije u usne, polutrajnu šminku, ilegalne injekcije za samopotamnjivanje, a ima i dizajniranu va*inu. Prošle godine je imala operaciju podvezivanja želuca.

Kristina je počela da se interesuje za svoj izgled kada je imala 14 godina. Tada je napustila školu da bi postala frizerka.

Sljedeće što planira je dalje povećanje grudi, podizanje guze koja će ličiti na brazilsku, implante u bradu i vilicu, a sve to prije vjenčanja u novembru.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: