Objavljeno: 17.08.2017 u 7:57 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Kristijan je prešao pola svijeta da iznenadi djevojku, a njena reakcija je definicija ljubavi

Ponekad je i najmanje moguće iznenađenje dovoljno djevojci kako bi se osjetila voljeno, a Kristijan je otišao korak dalje i prešao je gotovo polovinu planete kako bi joj lično čestitao rođendan.

kristrijan

Kristijan Iličić iz Hrvatske nalazi se u ranim tridesetim godinama i za njega slobodno možemo da kažemo da je pravi avanturista i svjetski putnik pošto je do sada obišao skoro 70 zemalja.

Završio je Informatiku, a posjedovao je dovoljno umijeća da svoje znanje i naplati. Uostalom, od prodaje udjela u jednoj firmi stekao je dovoljno novca za putovanja.

U međuvremenu je nastavio putovanja sa svojom vjerenicom Andreom, ali su nedavno, baš za njen rođendan, bili razdvojeni. Da li je bio problem to što su se u tom trenutku nalazili hiljadama kilometara jedno od drugog? Ne, ni najmanji.

Odlučio je da dođe lično do nje u Vajoming u SAD i to u kostimu plavog lava. Dao joj je poruku za koju je Andrea znala da je od Kristijana, ali nije imala pojma da se iza kostima krije upravo on.

Njena reakcija je definicija čiste ljubavi, a video koji je on postavio na svom Facebook profilu do sada je pregledan oko milion puta.

Izvor: http://noizz.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: