Objavljeno: 07.01.2015 u 7:25 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

KAO IZ PAKLA: Ovo je najbizarniji kriminalac na svijetu

Za njega se sumnja da ima veze sa neonacističkim organizacijama u SAD, a pored oka kojeg je istetovirao, na desnoj nadlaktici ima napisanu riječ “bol”.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Džejsona Barnuma (39) u Sjedinjenim Američkim Država zovu Terminator, zbog karakterističnih tetovaža na glavi i istetovirane beonjače desnog oka. On je osuđen na 22 godine zatvora nakon što je priznao pokušaj ubistva, pljačke i ostale prestupe.

Kriminalac sa podužim stažom je priznao da je obijao kuće i krao automobile da bi skupio novac za kupovinu heroina, a pucao je jednom prilikom i na policajca.

Barnum se u prvom pojavljivanju pred sudijom nekontrolisano ljuljao i povremeno licem udarao u mikrofon. Policija je vjerovala da je bio drogiran za vrijeme pucnjave.

Terminator je na svoj Fejsbuk profil prije hapšenja postavio sliku na kojoj se vidi da na desnoj nadlaktici ima istetoviranu riječ “bol”. On ima poduži dosije ispitivale su se njegove navodne veze sa neonacističkim organizacijama u SAD.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: