Objavljeno: 19.01.2018 u 11:47 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ivani su na ultrazvuku rekli da NOSI ČETVORKE: Uslijedile su tragične vijesti i morala je NA HITAN POROĐAJ – uslijedilo je ČUDO

Ivana I Dejvid bili su oduševljeni činjenicom da će uskoro u naručju držati četiri bebe. Međutim, takve trudnoće obično su veoma rizične, a statistika kaže da, ako sve prođe kako treba, na svijet dolaze već u 31. nedelji.

trudnica-bebe (1)

Međutim, Ivana je bila tek u 27. nedelji trudnoće kada joj je ljekar saopštio tragične vijesti. Jedna od četvorki nije dobijala dovoljno kiseonika.

- Morate da odlučite odmahili ćete da nastavite trudnoću i u tom slučaju će beba umrijeti, ili ćete odmah sve da ih izvadite iz stomaka – rekao im je ljekar.

trudnica-bebe (2)

Naravno, druga opcija je dolazila sa rizikom po ostale bebe. Tačnije, tako su svi imali svega 40 odsto šansi za preživljavanje.

Ivana je ipak znala šta želi, a to je da da svima podjednaku šansu. I tako je operacija zakazana, a roditelji, svjesni mogućih posledica, pozvali su i sveštenika da bi odmah krstio djecu.

Sve četiri bebe rođene su žive i odmah su prebačene na neonatalnu intenzivnu njegu, a mali Gabrijel se borio za život. Ljekari su odmah rekli Ivani i Davidu da se spreme za najgore. Imao je napade, a nivo kiseonika stalno mu je padao. I taman kada su ljekari rekli Ivani da se oprosti od djeteta, desilo se čudo. U narednim danima polako se oporavljao i zajedno sa braćom i sestrama izašao iz bolnice.

trudnica-bebe (3)

Danas su to već velika djeca, bez ikakvih zdravstvenih poteškoća, a Ivana kaće da joj ni danas nije jasno kakvo se to čudo dogodilo, ali da je svakog dana zahvalna na njemu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: