Objavljeno: 28.03.2017 u 18:59 | Zanimljivosti | Komentara:

Evo šta je tražila za vjenčanje! BOSANKA SE UDAJE ZA 34 GODINE STARIJEG MILIONERA

Jedan od najbogatijih ljudi u Australiji, 72-godišnji milioner Neville Crichton, 13. maja ove godine treba oženiti svoju djevojku, 38-godišnju Nadi Hasandedić, inače rođenu Bosanku.

 bosanka-1

Ovo luksuzno vjenčanje treba biti obavljeno u Velikoj dvorani Univerziteta u Sydneyu, koja se mladoj posebno svidjela, a zapadni mediji pišu da bi taj događaj trebao postaviti nove standarde raskoši i materijalnog obilja u Australiji.

Procjenjuje se da će vjenčanje koštati oko 1.000.000 dolara, ali to je gotovo pa sitnica za Crichtona – čija se imovina procjenjuje na 400 miliona. Obogatio se trgovinom luksuznim automobilima, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferrarija za Australiju.

bosanka-2

O kakvom luksuzu se radi, možda i najbolje svjedoči podatak da Hasandedićka nije bila zadovoljna izgledom toaleta u spomenutoj 167 godina staroj obrazovnoj instituciji, pa je mladoženja ponudio da Univerzitetu, koji se smatra dijelom nacionalne baštine, pokloni cijeli novi blok toaleta, odnosno da modernizira dosadašnje.

Mlada je kontrolisala i druge detalje vjenčanja, kojem treba prisustvovati veliki broj zvanica, uključujući i dizajn pozivnica.

bosanka-3

Bračni par trebao bi živjeti (i) u luksuznoj kući u vlasništvu milionera u Point Piperu, istočnom predgrađu Sydneya.

bosanka-4

Hasandedićeva je na svom Fb profilu objavila i zajedničku fotografiju sa jednog od egzotičnih izleta…

bosanka-5

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: